Rahsia Kecantikan Juma dan Fazlun Abas

Hari ni mama nak cerita tentang Nor Juma Habib a.k.a JUMA, dan Model Nur Fazlun Abas, 2-2 cantik comel belaka.

Juma appear in NONA as special guest, and ada yg tanya rahsia menjaga kecantikan, yelah kan dia ni mmg cantik, ayu, alahaiiii.. and dia cakap selain jaga pemakanan balance food (JAWAPAN STENDED..) pakai produk yg sesuai ..heheh juma guna SKII, yelah dah dia nih mesti x tau nak guna duit tuh wat per kan.. heheh.. and dia kata Dia mmg amalkan SUPPLEMENT.. untuk kesihatan diri dan juga kulit...

Fazlun Abas pulak appear as cover girl dlm majalah ..(lupalah nama magazine tuh).. dia pun mengakui dia amalkan supplement to keep her skin gloomy and health...

Dan Supplement ini membantu untuk diri mendapatkan kesihatan optimum.. InsyaAllah

2 comments:

Cery said...

saya sokonggggggggg...tp bukan boleh amik sebarang supplemen..pilihla yang nural dan harganya mampu kita beli....mcm saya?..amik SHAKLEE,,hihi

Anak mama abah said...

botol.. dulu ini selamanya SHAKLEE..

Post a Comment

Copyright © Hal Kami Ajer - Blogger Theme by BloggerThemes | Blogger Templates